Kansainvälisen tanssinpäivän gaala – nollasta sataan

Oulun Tanssikomppania ry tuottaa yhdessä Oulu-opiston sekä JoJo – Oulun Tanssin Keskuksen kanssa jo seitsemännen tanssinpäivän gaalan sunnuntaina 23.4.2017 klo 16 Haukiputaan Teatterikuopalla (Revontie 45). Gaala on osa Suomi 100 ja Oulu-opiston 110 –juhlavuoden tapahtumia.

Tanssinpäivängaala_2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gaalassa nähdään jälleen kattava kokoelma eri tanssin lajeja mm. nykytanssia, nykyflamencoa, paritanssia, kansantanssia ja hip hopia. Illan pääesiintyjä on Room 2 Manoeuvre –ryhmä Edinburgista. Muut esiintyjät ovat pohjois-suomalaisia tanssin ammattilaisia ja opiskelijoita. Mukana on myös pitkälle edenneitä harrastajia aina 85-vuotiaisiin asti.

Maailmanlaajuisesti esiintynyt hip hop -ryhmä Room 2 Manoeuvre yhdistelee sujuvasti hip hop tanssitekniikkaa nykytanssiin ja tanssiteatteriin. Gaalassa he esittävät otteen uudesta kokoillan teoksestaan Without A Hitch. Teos on kansainvälisesti tunnustetun koreografi-tanssijan Tony Millsin ja ryhmän käsialaa. Huumorilla höystetyn tarinan lähtökohtana on syöksykierteessä ja hajoamaisillaan oleva breakdance-ryhmä.

Lapissa toimivan Rasa Collectiven tanssijat Titta Court ja Marjo Selin esittävät rakenteellisen improvisaation Metsästä. Pian 30 vuotta tanssin parissa työskennellyt oululainen Milla Virtanen puolestaan tanssii soolon Big Love. Kansantanssista vastaa Polokkarit koskettavalla teoksellaan Pikkuveli. Nykyflamencoa edustaa oululainen Krista Saaranen teoksellaan Sydänmaa. Nina Ervasti tuo puolestaan gaalaan tuulahduksen sirkustaidetta.

Lisäksi gaalassa nähdään:
Oulun ammattikorkeakoulu
IH-HAHAA / HAHAHA Dance School
Dance Sport Club Oulu
Forte Fragilis
Oulu-opiston taidekoulu
Pohjantuulet / Madetojan musiikkilukio
AKdance
Oulun taidekoulu
Oulun eläkkeensaajat Ry

Liput:
18/15€
Ennakkoon p. 050-4104 010 ja Oulu10 -toimipaikat