Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Tanssikomppanian kutsunnat ovat jatkuvasti päällä. Mukaan ovat tervetulleita kaikki eri tanssilajien edustajat – niin ammattilaiset kuin harrastajatkin. Jäsenten tulee olla 15 vuotta täyttäneitä, yläikärajaa ei ole! Jäsenet hyväksyy yhdistyksen hallitus.

Tanssikomppanian jäsenmaksu on 30 €/kalenterivuosi. Kannatusjäsenmaksu on 50€/kalenterivuosi. Jäsenmaksu kerätään helmikuussa.

Jäsenmaksua vastaan saat alennuksia tanssinäytöksiin ja pääsyn monenlaisiin yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin ja työpajoihin, joissa tapaat samanhenkistä sakkia. Saat myös äänioikeuden yhdistyksen kokouksissa. Kannatusjäsenellä ei ole äänioikeutta.

Lisäksi saat mahdollisuuden päästä esiintymään Tanssikomppanian tuottamissa produktioissa. Ohjelmistoon otetaan sekä lyhyitä teoksia että kokoillan produktioita. Voit tuoda esille omia teoksia tai tehdä tanssijantyötä toisen luomassa teoksessa. Yhdistys maksaa mahdollisuuksien mukaan esiintymispalkkion jäsenilleen. Pyrimme työllistämään jäseniämme erilaisiin hankkeisiin rahoituksen puitteissa. Edellä mainittujen jäsenetujen lisäksi Tanssikomppania pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa ja keksimään uusia tapoja tukea tanssintekijöiden hyvinvointia ja ammatillista kasvua.

Kiinnostuitko? Täytä alla oleva jäsenhakemus! Jäsenhakemuksessa pyydettyjä tietoja tarvitsemme jäsenrekisterin ylläpitoa sekä tiedottamista varten.