Kurssit ja työpajat

Palvelut // Kurssit ja työpajat

 

Nykytanssiworkshop

Oulun Tanssikomppania ry järjestää nykytanssiworkshopin 27.-28.4.2015 klo 10.30 – 14.00 Tanssikeskus Citydancessa (Tyrnäväntie 16). Opettajina ovat Annukka Hirvonen ja Martina Garbelli Berliinistä.

Martina Garbelli (1986, Italia) valmistui tanssijaksi SEAD:ista, Itävallasta vuonna 2012. Vuodesta 2011 saakka hän on työskennellyt italialaisessa tanssiryhmässä Kompanie Zaches Teatro sekä tanssinut erilaisissa projekteissa Keski-Euroopassa (mm. vierailijana Dorky Park – Constanza Macras, Cie. Willy Dorner). Tällä hetkellä hän työskentelee Berliinissä freelancer-tanssijana sekä opettaa tanssia ja pilatesta.

Annukka Hirvonen (1985) kouluttautui tanssijaksi Fontys Dance Academyssa, Hollannissa, sekä tanssinopettajaksi OAMK:ssa. Hänellä on myös pitkä musiikkitausta sekä musiikinopettajan koulutus Oulun yliopistosta. Hollannissa hän tanssi mm. seuraavien koreografien teoksissa: Peter Jasko, Pia Meuthen, Floortje Doeksen sekä Katja Grässli, ja Berliiniin hän muutti vuonna 2013 tanssijaharjoittelijaksi company cie.Toula Limnaiosiin. Tällä hetkellä hän tanssii mm. kollektiivi ONE:THIRD: issä sekä opettaa tanssia ja joogaa Berliinissä.

Annukka ja Martina kohtasivat ammattilaisten treenitunnilla Berliinissä kesällä 2013. Hyvien yhteisten vibojen vuoksi he päättivät huhtikuussa 2014 tavata tanssistudiossa ja ”katsoa mitä tapahtuu”. Näin syntyi Liven sekä antoisa ystävyys. Teos on nähty aiemmin Festival Zenobiassa Milanossa kesäkuussa 2014 sekä NAH DRAN- illassa Uferstudioilla Berliinissä joulukuussa 2014.

Kurssikuvaus:

We will start the morning gently by waking up and warming the body, its sensitivity and awareness. Gradually we will proceed into more physically challenging exercises and movement combinations based on improvisation, partner work and floorwork- and release techniques. During the class we are moving a lot and activating our whole body by visiting different dynamics and energies of movement.  

Aloitamme aamun lempeästi herättelemällä ja lämmittemällä kehon, sen aistit ja tietoisuuden. Hiljalleen työskentely etenee fyysisesti haastavampiin harjoitteisiin ja liikesarjoihin perustuen improvisaatioon, parityöskentelyyn sekä floorwork- ja release- tekniikoihin. Tunnin aikana liikumme paljon, ja työskentely aktivoi koko kehoa erilaisten liikedynamiikoiden ja energiatasojen kautta.

Opetuskielenä on englanti. Voit osallistua molempina päivina tai vain toisena.

Hinnat:
Oulun Tanssikomppanian jäsenet 20 € (sis. molemmat päivät)
Ei jäsenet 40 € molemmat päivät tai 25 € yksi päivä.

Ilmoittautuminen:
Viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.4. osoitteeseen sihteeri@tanssikomppania.fi

livenphoto

Aikaisemmat koulutukset

Nykytanssin workshop 12.-13.6.2014 / Destroy//

Tanssi-innostamisen johdantokurssi 16.-17.5.2014

Voimaannuttava hyvinvointi 4.-5.5.2013

Yhteisötaidekoulutus 18.9.2012

Tanssiteatterityöpaja 14.5.-16.5.2012

KoreoJoJo-ammattilaisohjelma kevät 2012