Komppania

Komppania

Miksi kulttuurimyönteiseksi ja jopa Suomen tanssipääkaupungiksi tituleeratussa Oulussa ei ole tarjolla enemmän tanssiesityksiä kaupunkilaisten iloksi? Miten vastavalmistuneita ja uransa alussa olevia tanssitaitelijoita tuetaan Oulun seudulla? Miten eri tanssilajien ja taiteenalojen edustajat pääsevät verkostoitumaan? Kaipaatko enemmän esiintymismahdollisuuksia ja ammattitreenausta? Entä kuinka tanssinharrastajat pääsevät mukaan yhteistyöhön ammattilaisten kanssa?

Jos komppaat edellisiä kysymyksiä, silloin Tanssikomppania on yhdistys juuri sinua varten!

Tanssikomppanian perustamisen takana ovat muutamat pitkän linjan tanssintekijät, jotka päättivät pistää tuulemaan ja järjestää rivit suoriksi tanssitaiteen tukemiseksi.

Oulun tanssikomppania ry:n tarkoituksena on kehittää tanssitaidetta ja tanssikasvatusta pääasiallisesti Oulun alueella sekä tuottaa tanssiesityksiä ja -tapahtumia tukemalla paikallisia tanssitaiteen osaajia. Järjestämme koulutusta ja workshopeja jäsenille sekä muille kohderyhmille (esim. koulut, päiväkodit, vanhainkodit, erityisryhmät). Pyrimme rahoittamaan tuotantoja ja tarjoamaan jäsenillemme harjoitus- ja esitystilat. Tuemme taitelijoiden verkostoitumista järjestämällä tapahtumia, jossa eri tanssilajien ja taiteenalojen edustajat kohtaavat. Työtä tehdään suurella sydämellä ja rempseällä otteella tanssitaiteen hyväksi.

Tanssikomppanian toimintaa ohjaa hallitus, jonka keskeisimmät tehtävät ovat:

  • yhdistyksen toiminnan ylläpitäminen ja kehittäminen,
  • jäsenien valitseminen ja erottaminen tarvittaessa,
  • kokousten koollekutsuminen.


Hallituksen jäsenet ja heidän tehtävänsä kaudella 2017 ovat:

Mia Lappalainen (puheenjohtaja)
Heidi Ranta (varapuheenjohtaja, rahastonhoitaja)
Hanna Sirén (sihteeri)
Tiina Andersin
Krista Saaranen
Anna Myllylä

 

Lisää hallituksen tehtävistä ja yhdistyksen toiminnasta voit lukea yhdistyksen säännöistä.

 y-tunnus